fbpx
menu
Over KeepQontrol
Uw trainingspartner in de retail en horeca

Samen met KeepQontrol
haalt u méér uit uw organisatie

Kwaliteit waarborgen om zo meer rendement te behalen: dat is wat u als organisatie wilt. Dit is de meerwaarde die KeepQontrol levert, door u te ondersteunen met het formuleren van een heldere visie én deze vervolgens met u in de praktijk te implementeren, helpen wij u en uw personeel om deze doelen te behalen.

Ieder individu is van waarde binnen de organisatie door zijn eigen kracht en competenties in te zetten. Wanneer iedere medewerker de kans krijgt om zijn eigen kennis en kwaliteiten te ontwikkelen, boeken zij veel meer resultaat dan wanneer er hapklare training wordt gegeven.

KeepQontrol staat voor een praktijkgerichte, persoonlijke samenwerking. Al onze trainers en adviseurs begrijpen wat er in uw branche afspeelt en zijn in staat om op elk niveau binnen uw organisatie mee te denken. Wij gaan verder dan alleen een training, wij denken mee, met een lange termijnrelatie als doel. Op deze manier dragen wij zorg dat de aangebrachte veranderingen vanuit uw visie geworteld raken binnen de organisatie.

Een nuchtere, praktische aanpak en een intensieve samenwerking is wat ons kenmerkt. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich voornamelijk richt op detailhandel. De beste trainers en optimale betrokkenheid bij uw organisatie.

Visie & Aanpak

De detailhandel is een zeer grote en dynamische branche. Hierdoor is er ook een groot personeelsverloop. De medewerkers willen bijvoorbeeld doorgroeien of willen niet meer op zaterdag werken. In de detailhandel is het personeel van zeer groot belang. Zij zijn de mensen die direct in contact staan met uw klanten en ze zijn het visitekaartje van uw onderneming. Het is cruciaal dat deze medewerkers gemotiveerd en klantgericht in de winkel staan. Dit blijft altijd een moeilijk punt binnen deze branche.

KeepQontrol is gespecialiseerd in het trainen en coachen van personeel in de detailhandel. Wij zorgen ervoor dat uw personeel gemotiveerder in de winkel staat en dat zij uw klanten op de juiste manier bedienen.

Daarnaast geven wij u altijd een eerlijk advies zodra wij denken dat we één van uw medewerkers bepaalde vaardigheden niet kunnen bijbrengen.

KeepQontrol werkt met trainers die veel ervaring hebben binnen de detailhandel. Trainers die zelf ook één of meerder winkels hebben geleid. Zij weten dus als geen ander hoe belangrijk en lastig het is om het personeel te motiveren.

Wij trainen zeer praktijkgericht en laten theorie zoveel mogelijk achterwege: de zeer nuchtere en effectieve aanpak van KeepQontrol.

KeepQontrol legt de focus op de lange termijn. We geven dus niet zomaar even een korte training en gaan dan weer weg. Dit levert uw onderneming namelijk niet zoveel op. Het gaat een aantal weken goed, maar daarna grijpt iedereen weer naar zijn of haar oude gewoontes.

Om daadwerkelijk wat te bereiken ben je in onze ogen langer aan elkaar verbonden. Wij werken graag op een intensieve manier met u samen.

Samen doelen stellen en deze vervolgens evalueren en aanpassen waar nodig. Dat kost tijd, maar het levert u zeker resultaat op!

Dienstverlening

Nieuws

Contact

+31 (0)6 39 5772 16
Melkrijder 9d
3861 SG Nijkerk

KeepQontrol richt zich met name op de detailhandel.
Het onderscheidende vermogen zit hem in de nuchtere, praktische aanpak en een intensieve samenwerking.

Bent u geinteresseerd en wilt u een afspraak maken?

Snel antwoord op uw vraag?